Activiteiten | OASE De Banjaard

Activiteiten in het park

De Residence de Noordzee Banjaard bevat een breed scala aan activiteiten.
Het centrum heeft een overdekt zwembad, restaurant, supermarkt, een activiteit hal, een speeltuin, minigolf, tennisbanen, een fiets-en pedal go-carts te huur.

sportaanbod

De Banjaard heeft een van de schoonste en mooiste stranden van de Noordzee Nederland en is gelegen waar de Noordzee, Oosterschelde en Veerse voldoen. Daarom is er een breed scala van watersporten activiteiten bijvoorbeeld Zeilen, kitesurfen, surfen, waterskiën, duiken, diepzeevissen en paragliding. Vrouwenpolder, kapel, Middelburg, Renesse zijn manege, golfbanen in Goes en Domburg.

BESTEMMINGEN

Met zijn unieke ligging tussen de Noordzee, Oosterschelde en de Residence De Banjaard Veere de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Zeeland. In een mum van tijd bereikt u historische steden, zoals Vrouwenpolder, Veere, Vlissingen, Zierikzee, Domburg en Middelburg.

Excursie naar het strand vlieger Wie rotsen meer? Vroeg in de ochtend op het strand vlieger Ruiters op het strand Kinderen op het strand duinen Zandkastelen op het strand de rest is de kracht Der Weg zum Strand Spelen op het strand Loop door het park
de schoonste Noordzeestrand van Nederland